📍 餐廳環境月滷位於屯門大興商場,裝潢走台式簡約風,餐廳設有圓形吧枱、卡座及大枱,適合朋友聚餐或家庭聚會,座位寬敞,抽風系統良好,食完唔會成身油煙味‼️🔥 九宮格火鍋特色月滷主打「九宮格鴛鴦火鍋」,可自選湯底,我哋揀咗古早味番茄湯底💕岩大人小朋友食,首先會俾九宮格嘅醬料自己揀,跟住有個gas爐,十分有風味🥰👉🏻套餐內容(2人份 $268)套餐性價比高,包含多款精選配料: 肉類:✅手切安格斯牛肉(厚切牛味濃)、✅美國肥牛(油花均勻)、✅豚肉片(肉質嫩滑) 海鮮:✅廣島蠔(鮮甜飽滿)、✅海蝦(爽口彈牙) 丸類 & 配菜:芝心丸、蔬菜拼盤、出前一丁飲品:包兩杯台式飲品,我哋揀咗香芋珍珠奶茶(茶香清新)、珍珠月老爺爺(珍珠煙韌,椰香撲鼻) 。記得加$1可以有夏日火鍋套餐激賞$1優惠😍😍😍6選11. 鱸魚片 半份(惠顧一人火鍋)2. 台灣墨魚丸 半份(惠顧一人火鍋)3. 手工餃子(惠顧一人火鍋)4. 手切安格斯牛肉半份(需惠顧九宮格火鍋2人餐)5. 火鍋黑豚肉 1份(需惠顧九宮格火鍋2人餐)6. 凍仙草糖水一碗(惠顧一人火鍋)💡 整體評價月滷嘅九宮格火鍋套餐份量足,湯底有特色,環境舒適,價錢合理(
📍 餐廳環境

🔥 九宮格火鍋特色

👉🏻套餐內容(2人份 $268)
套餐性價比高,包含多款精選配料:
海鮮:✅廣島蠔(鮮甜飽滿)、✅海蝦(爽口彈牙)
丸類 & 配菜:芝心丸、蔬菜拼盤、出前一丁

記得加$1可以有夏日火鍋套餐激賞$1優惠😍😍😍
6選1
1. 鱸魚片 半份(惠顧一人火鍋
2. 台灣墨魚丸 半份(惠顧一人火鍋
3. 手工餃子(惠顧一人火鍋
4. 手切安格斯牛肉半份(需惠顧九宮格火鍋2人餐)
5. 火鍋黑豚肉 1份(需惠顧九宮格火鍋2人餐)
6. 凍仙草糖水一碗(惠顧一人火鍋

💡 整體評價
月滷嘅九宮格火鍋套餐份量足,湯底有特色,環境舒適,價錢合理(人均約$150),係屯門區性價比高嘅台式火鍋選擇。