2021-05-22 66 浏览
屯門📍日式串燒店🇯🇵🍡💛最近迷上咗日本野🤣 係咁食🤤平時都好少去居酒屋 今次嚟咗依間又近又幾唔錯嘅小店try try佢😎特盛大阪牛肉飯 $98份量超大🤣🤣同fd兩個share食都食唔哂 佢啲牛肉全部都大大舊總要勁淋身🤤有啖啖牛肉送飯食大滿足😚~依個價錢總要包埋一個小食同飲品😋💯芝士年糕 $32 👍🏿大大大推芝士年糕😍身為芝士控嘅小編完全抵抗唔到🤤🤤啱啱炸起嘅年糕QQ彈牙 加上流心芝士無得輸玉子燒 $28有微微嘅炭燒味~正正常常燒生蠔 $58依個係menu上面冇嘅!係聽職員推介就叫咗 依個有啲腥 小編唔太鐘意🥲燒三文魚鰭 $68 👍🏿好食!!每一個舊魚鰭都好有肉地 同炸得香脆 連魚皮都食得😆點吓啲汁食 酸酸甜甜都開胃牛肉粒 $38 幾Juicy~側面總有啲七味粉點嚟食 又係另一番風味✨整體上我比較鐘意佢哋嘅lunch定食Set🤙🏻特盛嘅選擇啱哂比較大食嘅朋友仔🤣 夜晚雖然都有相同嘅單品 但就會冇咁抵啦🍡~食物:👍🏿👍🏿👍🏿環境:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿價錢:💰💰💰服務:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿性價比:👍🏿👍🏿👍🏿*滿分:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
屯門📍日式串燒店🇯🇵🍡💛
最近迷上咗日本野🤣 係咁食🤤