2021-08-10 93 浏览
屯门d cafe 开始慢慢越开越多。不过要地头虫先揾到d 冇咩社交平台 介绍过嘅高质素cafe. 依间盘子餐厅应该冇咩网上特别介绍,不过佢系屯门牛人气一直高企。weekend 红日,等位就紧,平日早去应该都可以直入。餐厅系一个屋村商场入面格格不入,不过门面可见出有一番文青嘅气氛。先黎一杯cold latte, 饮果个可能觉得简简单单一杯咖啡,但其实佢地对咖啡嘅执著,一d 都唔简单,唔系个个都感受到。冇食早餐,所以叫左个all day breakfast.十分丰富,价钱唔贵。好足料,样样都比d 你,等你可以试哂佢。咁嘅价钱,估唔到会比烟三文鱼同黑松露食d 食材比你。沙律个dressing 十分特别。入面嘅装饰行又可爱又简洁又无印风,文青打卡最爱。
屯门d cafe 开始慢慢越开越多。

cold  latte

a  big  breakfast

冇食早餐,所以叫左个all day breakfast.

入面嘅装饰行又可爱又简洁又无印风,文青打卡最爱。
2021-08-10
cold  latte