2021-03-27 75 浏览
有朋友之前都有试过呢间餐厅,都觉得几好味,所以趁得闲就一于去试吓去嘅时候系比较早嘅晚餐时间,唔系好多人,唔使点等位就可以入去,同行有两位朋友,我哋叫咗三款意粉,加配左餐汤配蒜蓉包同沙律马铃薯餐汤真系要特别highlight,囗感绵滑,配埋蒜蓉包真系好夹温泉蛋卡邦尼烟肉意粉好creamy,烟肉同蘑菇嘅份量都好多,温泉蛋熟嘅程度啱啱好,有一片片嘅cheese铺喺面蟹子蟹肉明太子忌廉意粉钟意食明太子嘅一定要嗌!因为每一啖都可以食到明太子,蟹肉方面亦都好有诚意,好足料自家制青酱烟三文鱼意粉三个意粉嘅口味入边,呢个相对口味清淡啲,但一样好出色,卖相同味道一样都系冇得输,钟意食三文鱼嘅朋友一定唔可以错过饮品方面,朋友嗌左杯薰衣草香槟提子梳打呢杯饮品真系打卡一流,成个感觉好清新,闻到淡淡嘅薰衣草香味,不过饮嘅时候会唔小心饮到啲薰衣草,提子嘅味道一啲都唔人工,亦都唔会过甜至于我叫咗杯玫瑰伯爵茶,饮头几啖嘅时候觉得茶味比较淡,再搅匀啲之后,玫瑰嘅味就会慢慢开始出嚟餐厅嘅文青风格真系好适合钟意打卡嘅朋友,感觉好chill,加上系黄店,推荐大家一定要过嚟试一试!

蟹子蟹肉明太子忌廉意粉

自家制青酱烟三文鱼意粉

饮品方面,朋友嗌左杯薰衣草香槟提子梳打

2021-03-25
用餐时段