2022-12-30
屯門市中心大熱既日式🇯🇵燒肉放題🤍好耐無同屋企人食放題啦,難得有機會一定黎到佐賀燒肉谷食燒肉!屋企人鐘意飲啤酒🍻配燒肉我就鐘意食海鮮,「殿堂和牛+海鮮120分鐘放題套餐」就曬岩我地啦!120分鐘任飲 Asahi 生啤及清酒仲可以任食燒肉🥩同海鮮🦞!除左燒肉好味道之外,最鐘意就係呢到有親切既店員幫手燒,如果唔識燒或者想同朋友傾下計,都可以叫佢地黎幫手。🥰 佢地仲教埋我燒烤秘訣添!Lv5 殿堂和牛+海鮮120分鐘放題套包括牛肉種類🥩特上肩胛翼板肉🥩SRF和牛三叉肉🥩澳洲和牛牛胸肋肉🥩嚴選牛肩里肌肉🥩牛舌🥩嚴選牛頸脊🥩牛肋骨肉🥩極上牛小排🥩 煙燻壼漬封門柳等等海鮮種類🦪 鮑魚🦑原條魷魚🦐大蝦🐟三文魚鮫🦪青口等等除左牛肉同海鮮外,仲有豚肉,雞肉同羊架等等,仲有自助區, 前菜小食,蔬菜,飲品同甜品比大家任食!可以話係我地食過種類最多既放題!🍽️佐賀燒肉谷 (屯門)📍屯門屯盛街1號屯門市廣場一期3樓3229號舖
Lv5 殿堂和牛+海鮮120分鐘放題套包括
🦑原條魷魚
🦐大蝦
🐟三文魚鮫
🦪青口等等
🍽️佐賀燒肉谷 (屯門)
📍屯門屯盛街1號屯門市廣場一期3樓3229號舖