今日同朋友喺屯门做完嘢,就决定喺去屯门揾野食,选择呢间店虽然系偶然,但我都觉得几好,唔错嘅经历。小店座位唔多,唔算宽敞,但胜在有人情味。我地叫咗两份意粉🍝。南瓜汤🎃首先上咗南瓜汤,我自己唔钟意南瓜就冇饮,朋友就会有少少稀,但都有南瓜喺里面嘅。ok嘅!传统意式卡邦尼意大利面 $98呢份系朋友叫嘅卡邦尼,我自己觉得卖相好吸引,芝士片分布碟上,好似好正。意粉就系比较硬嘅,我觉得硬嘅比较好!🤍然后就系烟肉比较多,好好味,少少脆,又够咸味,配意粉好衬!我朋友话上面就不过不失,但食到底比较多汁,变得更加好食!推荐!😛意式肉酱阔条面(转扁意粉)$78我叫嘅意粉🍝!我觉得唔太够肉酱,但味道调得ok嘅!因为原本系阔条面,但当日冇,就有少少失望啦,不过我都钟意扁意粉,店员都有细心地问我要转普通意粉/ 扁意粉,我觉得几好!我觉得两个人食晚餐$176都ok啊!食得饱,系屯门cafe好选择!下次会想试下小食!

小店座位唔多,唔算宽敞,但胜在有人情味。

我地叫咗两份意粉🍝。
南瓜汤

南瓜汤🎃

传统意式卡邦尼意大利面

传统意式卡邦尼意大利面 $98

意式肉酱阔条面(转扁意粉)

意式肉酱阔条面(转扁意粉)$78

2020-10-21
传统意式卡邦尼意大利面
意式肉酱阔条面(转扁意粉)