2017-10-25 1355 浏览
難得同太太一齊放假,當然要去揀番間好嘅放題食下一如既往於最早嘅時段食放題必定係最平, 來到嘅時候人唔算太多唔需要等位炎炎夏日嘅天氣當然第一時間飲番罐啤酒啦相信好多人都同我一樣,食放題必定第一時間會點返一盤刺身拼盤! 而我亦都唔例外, 值得一讚嘅係呢度嘅刺身選擇算係非常多, 擺盤精美而且非常新鮮, 刺身唔會有任何腥味而且唔會太冰冷, 份量亦係點幾多就嚟幾多!海膽手捲份量中規中矩, 都幾鮮甜!壽司屬於有誠意之作, 賣相精緻,而且望落去好新鮮,食落口感味道都有水準煮蜆有驚喜,大大隻而且脹卜卜,非常鮮甜,熟既程度啱啱好。牛仔骨算高分之作,醬汁係佢成功之處,好入味,而且肉質有口感。炸天婦羅熱辣辣送上,而且外脆內軟,粉漿嘅厚度啱啱好,做到鬆脆嘅效果!而餐廳入面好食嘅食物仲有好多,不能盡錄! 若果說係一間放題餐廳, 倒不如話係一間日式料理更貼切!最後食埋雪糕就完結!總結:好多人話兆萬中心雖然餐廳多, 但係中伏機會大, 但今次我覺得呢間放題餐廳就打破咗我呢個諗法 平靚正抵食!
難得同太太一齊放假,當然要去揀番間好嘅放題食下

炎炎夏日嘅天氣當然第一時間飲番罐啤酒啦

海膽手捲份量中規中矩, 都幾鮮甜!

煮蜆有驚喜,大大隻而且脹卜卜,非常鮮甜,熟既程度啱啱好。

最後食埋雪糕就完結!

平靚正抵食!
2017-10-12