葵廣掃街必選💛好味又有層次😁 朋友話未試過呢間😁我緊係介紹佢飲人氣No.1嘅黑糖珍珠鮮奶2.0($33),導佢入坑啦🥰 呢個2.0係改良版本,比本身嘅多30%鮮奶🥛我同朋友都好鍾意奶味,濃厚嘅奶脂香令呢杯野飲一開波就贏咗🤓黑糖嘅焦香同甜度恰到好處🥰朋友話鍾意佢啲珍珠仲暖暖地,保持煙韌🤓呢間亦都係我食過珍珠入面最煙韌嘅😁未試過嘅一定要試呢個,朋友話值回票價。 黑糖珍珠鮮奶紅茶☕$30雖然個名差唔多,但係風格都幾唔同🤓上面係sell奶香幼滑,呢杯係紅茶味極濃,飲品由紅茶香主導,但又唔澀。如果嫌黑糖稍甜嘅朋友,可以考慮試下呢個,茶嘅after-taste 可以減少黑糖嘅膩滯。同樣地,珍珠都係好令人回味,煙韌而唔硬唔淋🧋 雖然商場比較多人,但等候嘅時間都唔算好耐。店員亦都好細心幫我地插飲管🥰。
葵廣掃街必選💛好味又有層次😁

黑糖珍珠鮮奶紅茶☕$30