2009-05-31 76 浏览
同男友係旺角朗豪坊食完,差不多七點就行過去,好彩早到,七點半就有好多人係門口等位。雖然我地得兩個人,但佢都俾張四人枱我地,不用搭枱,坐得舒服d。無錫肉骨頭飯套餐($55):附送紫菜豆腐湯,好難飲,好稀,好似水咁。肉骨頭好入味,好腍,個汁甜甜地,幾好味。不過就得兩塊,份量少左d。白飯好硬,沙律好清,青瓜粟米粒。牛肉可樂餅($15):食唔到有牛肉,可能太碎,好似食緊普通薯餅。得一塊,切開一半,份量少。南洋茴香咖喱雞焗意粉($60):好味,我地唔食得辣所以覺得都幾辣。這個份量較正常。附送忌廉湯,好粉,唔好味,不過都好過中湯。情人茶($18):檸檬、話悔、綠茶。即係較酸的檸檬綠茶。野食算幾貴,同埋多人呢食先可以食得曬佢個刨冰,今次見得兩個人同埋有下埸,所以無食到屎塔咁大既刨冰

情人茶($18):檸檬、話悔、綠茶。即係較酸的檸檬綠茶。

南洋茴香咖喱雞意粉
無錫肉骨頭飯套餐