2017-01-05 2361 浏览
呢间系得宝入面既放题店已经不是第1次帮衬,胜在就脚,人唔多,食物质数保持,价钱可以接受,突然间想食鱼生都唔会意兴阑珊,今日红日都照去因为只贵了10蚊,188一位加一,食2小时,座位寛敞因为2人可坐4人枱,不过即使坐4人都唔会感觉压迫,环境亦比旺区较清静,服务方面员工反应快,勤加茶收碟,只是厨房略有漏单。食物方面,刺身水准不俗,三文鱼油甘鱼马刀贝好食,甜虾亦不错,吞拿鱼玉子比较差。热食推介烤羊架,肉嫩多汁,外皮有香草烤到香脆,唔太油唔太膻,正。天妇罗用料不错,例如南瓜同香蕉都很香甜。炸鸡软骨非常香脆,忍不住吃了半碟。最新加入的火锅,选择了寿喜烧汤,任选肥牛质数还可以,是菜类很新鲜,食咁多生冷刺身之后食火锅蔬菜最正。差既食物有鳗鱼炒饭,好油又无味,吉列蚝好细好细只,又腥,炒蚬有沙又韧。总结黎讲尚算合格,都系方便所以会去。

总结黎讲尚算合格,都系方便所以会去。