餐厅: 魚願以嚐
资讯:

家庭式日式定食,乌冬好出色,大份抵食不错吃!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍜 招牌铁板一口牛定食 HK$78>配 昆布鲣鱼汤乌冬+纸包饮品・味道:铁板牛份量好多,烧到焦香配洋葱好香口~乌冬几挂汤,不错~・口感:牛肉几弹口但有啲有筋咬唔开,扣咗啲分。不过!个乌冬超surprise,好弹牙有咬口🤩!🍜 盐烧鲭鱼定食 HK$71>配 香浓芫荽汤乌冬+纸包饮品・味道:鲭鱼鱼肉同板烧得好香,烧出鱼油一定掂,系落盐落得重手咗,食耐咗有啲咸。个皮又薄又脆,系少有我会食嘅鱼皮!个芫荽汤睇落好L癫,实际好易入口,同打边炉嘅芫荽皮蛋汤底差唔多XD・口感:鱼肉外脆内嫩系好食嘅~・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性价比:高~🤰9冲度:9冲~🤰结论:屋苑倔头路有个小日本,家庭式好味乌冬定食!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
家庭式日式定食,乌冬好出色,大份抵食不错吃!

🍜 招牌铁板一口牛定食 HK$78
>配 昆布鲣鱼汤乌冬+纸包饮品

🍜 盐烧鲭鱼定食 HK$71
>配 香浓芫荽汤乌冬+纸包饮品
・口感:鱼肉外脆内嫩系好食嘅~
盐烧鲭鱼定食
香浓芫荽汤

🤰性价比:高~
🤰9冲度:9冲~
🤰结论:屋苑倔头路有个小日本,家庭式好味乌冬定食!

2024-03-07
盐烧鲭鱼定食