2022-06-29
今次介紹既係高質越南嘢呢間其實我都encore左幾次一黎價錢相宜二黎野食都高質每次諗唔到食咩越南嘢都會考慮佢入到去座位都幾多的雖然係平日夜晚都係幾多街坊支持坐低之後真係好多想食既野然後見到有個二人餐有曬自己想食的嘢毫不猶豫就點左佢啦
٩(´ε` ٩
~~~~~~~~~~~~~~~~~~♪ 二人套餐 $278 (9/10) 呢個二人餐包左兩個小食、一個小菜同兩碗湯麵~☆:.。. 椒鹽軟殼蟹.。.:☆軟殼蟹佈滿曬好多蒜蓉同椒鹽粒粒,而且佢炸得恰到好處,所以食落真係好脆好香,而且有足足六大塊,完全唔洗爭~☆:.。. 蒜蓉牛油雞翼.。.:☆蒜蓉牛油雞翼都有四塊,每一塊都好香既牛油味,但係又食到雞肉的嫩滑~配搭蒜蓉其實都係很好的配搭,口感層次十分豐富。☆:.。. 馬拉盞炒通菜 .。.:☆喺馬拉盞嘅配搭下,通菜炒得非常惹味!我最欣賞係佢唔會炒到好油,因為咁就毫無健康可言。佢炒得幾爽,配合馬拉盞既味道十分滿意!☆:.。. o生牛肉湯河o .。.:☆湯麵方面,其實就可以揀自己想要的粉面同配料,我就選擇左河粉同生牛肉。生牛肉半生熟真係好好味,配合河粉好爽,食到越南的感覺呀~☆:.。. o牛腩湯河o .。
呢間其實我都encore左幾次
一黎價錢相宜二黎野食都高質
每次諗唔到食咩越南嘢都會考慮佢
入到去座位都幾多的
雖然係平日夜晚都係幾多街坊支持
坐低之後真係好多想食既野
然後見到有個二人餐有曬自己想食的嘢
毫不猶豫就點左佢啦 ٩(´ε` ٩
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪ 二人套餐 $278 (9/10)
呢個二人餐包左兩個小食、一個小菜同兩碗湯麵~
☆:.。. 椒鹽軟殼蟹.。.:☆
☆:.。. 蒜蓉牛油雞翼.。.:☆
☆:.。. 馬拉盞炒通菜 .。.:☆
☆:.。. o生牛肉湯河o .。.:☆
☆:.。. o牛腩湯河o .。.:☆
屋企人就選擇左牛腩,牛腩多件而且大塊,而且都軟熟,好爽脆可口。大大碗肯定食到好飽~
~~~~~~~~~~~~~~~
● ● 總結 ● ●
呢度都好適合家庭/住附近既人食