2009-05-19
黎過一次之後, 呢間已經成為我地屋企既飯堂喇!因為真係幾好食同水準都keep 得幾好~已經黎左不下10次....幾乎乜都食過今次就寫個食評同大家share雞扒麵: 超大塊既雞扒, 幾乎可以兩個人share 食! 炸得好好食, d肉又夠滑牛肉麵: 都ok~但食食下會覺得有陣羶 味菜肉雲吞麵: 係"九"菜做既雲吞, 我一向都唔鍾意食九菜ga, 但都覺得幾好食排骨麵: 排骨即係豬扒, 無骨既。個人覺得不如食雞扒好過啦!過橋餃子: 好好食, 好鍾意點佢調好既sauce. 炸魷魚鬚: 超好食, 又新鮮!麻辣牛肚絲: ok ~但我唔鍾意涼拌肉燥茄子: 我都食過~真係好油同d 茄子皮好硬, 叫過一次之後就無再叫過喇overall 黎講, 佢d食物真係好好味, 飲品都係! 最鐘意係佢d麵, 好彈好入味~不過其實至從多左人之後, d 服務態度真係差左好多....無以前咁親切, 如果係一個人入黎食野的話, 會俾人調黎調去..... 好希望佢會keep 到水準同改善下d service!
因為真係幾好食同水準都keep 得幾好~
已經黎左不下10次....幾乎乜都食過
今次就寫個食評同大家share
牛肉麵: 都ok~但食食下會覺得有陣羶 味
過橋餃子: 好好食, 好鍾意點佢調好既sauce.
炸魷魚鬚: 超好食, 又新鮮!
麻辣牛肚絲: ok ~但我唔鍾意涼拌
好希望佢會keep 到水準同改善下d service!