2019-11-06 47 浏览
一向都知大围多好野食,呢日老公放假又唔想煮,一于落嚟食个lunch~行行下去到油站附近,见到呢间风车,环境暗暗地几舒服咁就坐低啦!餐厅入面有个超大电视,睇波应该一流,野食以呢个价钱嚟讲都不错!我地一人order左一个lunch set嚟 share!每个set都包前菜、主食、饮品,前菜可以拣是日餐汤/沙律,饮品可以拣咖啡/茶/水果茶,或者加钱转特饮/啤酒~主食我拣左日式照烧鸡肉脆猪 $76 - 估唔到卖相几吸引,同餐牌图片一样😂鸡扒好厚冇偷工减料,脆猪真的脆唔系淋,夹埋溶溶地芝士、fresh既蕃茄生菜,咬落去好满足☺️配埋又热又脆既薯角,清清地沙律菜,真系食T字汉堡快餐店都唔止呢个价👍🏻老公拣左牛脷炒意粉$54-牛脷爽,夹住洋葱、芦笋、菇,唔油腻,整体感觉唔错😋饮品方面,加$10点左爆谷味咖啡,同加$12点左荔枝梳打~咖啡真系有爆谷味几得意,荔枝梳打清清地不错~老公一路食仲一路话下次可以约朋友嚟吹水睇波饮酒🤣

老公一路食仲一路话下次可以约朋友嚟吹水睇波饮酒🤣
炒牛脷意粉