2013-11-03
話說我男朋友好中2食炸野既,,所以前幾日特登book左位同佢食,,聽人講好好味架,可算係吉列始祖!!黎到既時候,,見到左手邊有塊好大既board,,話有會員卡申請,,同埋有個新野..叫天樹炸蝦飯,,有幾吸引wo衰鬼,,同埋隔離個隻豬真係好可愛呀!! 之後,有個staff帶左我地入去,,好彩星期日唔係太多人,,可以好順利甘坐左個卡位,,其實我第一次黎架,所以都預先睇左有關既食評,,上網見到D人話車海老超巨大,都想試下,同埋經我查問之下,,聽說豬柳係淋D,,所以到最後order左車海老定食同蠔拼豬柳定食,同個軟殼蟹,,落單真係問好多野呀,,仲問我地會唔會買卡,,,其實我第一次黎架炸,哈哈,下次再幫你買喇!!落左餐之後,,個staff就放低左個芝麻,,好彩佢主動介紹o者,,如果唔係呢,,我真係以為係前菜黎,,心諗,,芝麻真係甘好味!!!嘩嘩嘩,,個餐黎到喇,原來甘多野架,,好多汁醬呀,,staff都好有耐性介紹,, 好喇........我食喇.......................飽死lu,,點知原來仲有西瓜囉,,不過都食埋喇,,因為好熱氣呀,,食完自我感覺良好喇,唔好生暗瘡呀!
所以前幾日特登book左位同佢食,,
聽人講好好味架,可算係吉列始祖!!
黎到既時候,,見到左手邊有塊好大既board,,
話有會員卡申請,,同埋有個新野..叫天樹炸蝦飯,,
有幾吸引wo衰鬼,,同埋隔離個隻豬真係好可愛呀!!
之後,有個staff帶左我地入去,,
好彩星期日唔係太多人,,可以好順利甘坐左個卡位,,
其實我第一次黎架,所以都預先睇左有關既食評,,
上網見到D人話車海老超巨大,都想試下,
同埋經我查問之下,,聽說豬柳係淋D,,
落單真係問好多野呀,,仲問我地會唔會買卡,,,
其實我第一次黎架炸,哈哈,下次再幫你買喇!!
落左餐之後,,個staff就放低左個芝麻,,
好彩佢主動介紹o者,,如果唔係呢,,我真係以為係前菜黎,,
心諗,,芝麻真係甘好味!!!
嘩嘩嘩,,個餐黎到喇,
原來甘多野架,,好多汁醬呀,,
staff都好有耐性介紹,,
飽死lu,,點知原來仲有西瓜囉,,
不過都食埋喇,,因為好熱氣呀,,食完自我感覺良好喇,唔好生暗瘡呀!!!!
同D西瓜真係好甜,唔知係唔係揀過架呢,,
整體黎講,,只可以說,,太棒喇,,
吉列野香口得黎,,又唔油膩,,
吉列豬柳,,軟殼蟹,,蠔入面仲要係juicy架囉,,唔似其他店甘乾,甘"鞋"
車海老真係好巨大,,仲要個頭勁多蝦膏,,
仲緊要既係,,STAFF服務態度超好!!!
D員工都好主動,,
咩都會介紹,,包保你唔會唔知點食,,
最重要既係當你食到成台都係野,,佢地會幫你抹台,,
另外,,環境好舒適,,又大喇,,唔洗點等位,,唔洗同人迫!!
下次諗住帶埋屋企人黎食,,可以食多D款既野!!!!
题外话/补充资料:
飯同椰菜係可以任食!!就算你有小林尊甘大食,,都唔洗驚唔夠飽!!