餐厅: 大中華飯店
资讯:

2013-08-17 2526 浏览
因為三號風球驚多人 家姐同佢男朋友黎車我放工 之後我地諗 咁難得3姊妹一齊,不如食埋先返屋企啦~?!家姐一直想試大中華 好~!咁就去啦~因為今日都係七姐節,都係我大家姐農曆生日 +13/8 新曆生日~GO GO GO!因為打風, 好難得唔洗等位 連泊車都好易搵到位!入到去,呢到好搞笑,要自己寫單,阿姐們都好NICE~我O地嗌左幾個菜鐵板豬手----我平時唔中意食豬手 但呢個豬手個味, 真係吊到O岩O岩好呀!!!!!臘味飯--- 好中意食蔥~~好野味~^0^冰鎮四蔬--- 連平日唔鐘意食羅白O既大家姐都好歡喜食~~~我就好中意D菜心~!VERY NICE!
GO GO GO!

因為打風, 好難得唔洗等位 連泊車都好易搵到位!

入到去,呢到好搞笑,要自己寫單,阿姐們都好NICE~
我O地嗌左幾個菜
鐵板豬手