對於鍾意健康,清新嘅人士,夏威夷蓋飯poke bowl絕對係好選擇。尖沙咀呢間poke bowl係重慶大廈個邊,因為地庫商場仲未有好多鋪頭開張,人流較少,入座時餐廳入面都比較少客人,坐得舒服。餐廳佈置感覺似一間partyroom或者係common area, 有board game, 又有得意攬枕放在梳化上面,環境幾新鮮得意👍🏼..✅ 夏威夷風味 (加配雞胸、鮮蟹肉) 🥗 本身呢個蓋飯有刺身吞拿魚,新鮮海帶芽、三文魚籽等配料,我揀左壽司飯。吞拿魚質素唔差,算少筋,亦都新鮮;海帶芽份量好多,好爽脆;三文魚籽都好多;加配嘅雞胸好嫩滑多汁;鮮蟹肉好鮮甜;總括而言個飯嘅配料都好新鮮,非常好食😋..✅ 自選雙味碗 (吞拿魚、三文魚) 🥗除左指定款式嘅poke bowl, 仲有得自選組合拼搭出自己鍾意嘅口味。呢個自選雙味碗揀左吞拿魚、三文魚,三文魚用魚腩,魚油味香濃;另外配上杏仁芝麻醬食,酸酸地好開胃,另外仲加配豆腐,估唔到豆腐撈埋一齊食係好夾!👍🏼
✅ 夏威夷風味 (加配雞胸、鮮蟹肉) 🥗

✅ 自選雙味碗 (吞拿魚、三文魚) 🥗