2022-03-10
下巴仔評分(5星為最高)味道:🌟🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟重點推介🤤👍🏻 Le Sunrise簡單啲黎講 呢一款Crêpe 就係使用左可麗餅嘅方式呈現all-day breakfast☀️入面嘅材料滿滿 包括有牛油果、菠菜、煙肉、炒蛋同瑞士芝士🧀 每一啖都係交響樂 互相配搭得好和諧 係舒服同熟悉嘅味道💗但係可麗餅皮又令成個組合變得新鮮 餅皮帶煙韌 充滿蛋香 食完一份都幾飽肚👍🏻 Mocha🍫☕️(12oz)朱古力咖啡好容易令人感覺平平無奇 今次就比到啲驚喜我🙌🏻朱古力味較濃 但係咖啡又唔會冇定企🤣配合埋上面嘅鮮忌廉 做到有奶香並且幼滑注意事項⚠️- 可麗餅即叫即製 客人要等大約5至10分鐘 值得嘅💁🏻♂️- Cafe採用先點餐 後選座位 等待電子號碼牌響起嘅時候 就可以取餐啦!- 餐廳好貼心 某啲座位下面會提供一個小籃子🧺被客人放置包包
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟
重點推介🤤
👍🏻 Le Sunrise
👍🏻 Mocha🍫☕️(12oz)
注意事項⚠️