間唔中都想食暖既食物~呢間餐廳既有雞煲,又有蟹粥,啱曬我既需要。<大膏蟹砂鍋粥> $436今日咁啱去食冇咗膏蟹,我哋就揀咗大膏蟹砂鍋粥,侍應會將一個大砂鍋搬到gas爐上面,開火煮滾之後就食得。蟹粥用料十足,用咗成隻大膏蟹煲粥。粥底軟綿順滑,好入味,店家有提供蔥花同埋榨菜,膏蟹肉質都幾嫩滑易咬,唔錯。<一蚊雞煲半隻> $1店家限時做緊優惠,同枱食客只要人均消費滿$150,可以加$1叫雞煲、花膠雞湯或者椰子雞湯。我哋揀咗雞煲,除咗雞件,入面仲有娃娃菜同洋蔥,蔬菜入味燉得軟爛,雞件嫩滑,$1真喺每檯必點。<雞翼尖>只要follow同share店家嘅ig會送小食雞翼尖,開胃涼拌小菜,適合送酒睇波慢慢食。如果想點飲品可以上樓上買台式飲品,仲有賣埋冷麵添。
<大膏蟹砂鍋粥> $436
大膏蟹砂鍋粥
大膏蟹砂鍋粥
<一蚊雞煲半隻> $1
一蚊雞煲半隻
一蚊雞煲半隻
<雞翼尖>
如果想點飲品可以上樓上買台式飲品,仲有賣埋冷麵添。