位於尖沙咀A1出口步行幾分鐘就到,交通便行。環境方面,就算2人枱都坐得舒服,夠晒闊落。✨120分鐘晚市吃到飽套餐-牛御品$319✨點左個限定新湯底推介: 雲林黑蒜雞湯鍋🍲有成碟鮮雞比你自己放落去煲,奶白色的湯底睇落幾正,煮完食物都好夠味。套餐送雪蟹腳🍴同春陽茶事飲品🍹我揀左老烏梅汁,酸酸甜甜,濃郁的烏梅汁。🥢肉類🥩方面大推:🩵澳洲M9肩胛肉,鮮嫩肉質又有牛味。🩵美國封門柳,比較有口感同牛香。🩵一口和牛,入口軟嫩。其實全部牛都好新鮮,我就比較偏愛以上三種😋。🥢海鮮大推:蝦🦐同蜆,勁甜勁新鮮。小食方面:種類多到不得了🫣,有麻辣鴨血、鹽酥雞、椒鹽蝦、皮蛋豆腐、牛品牛三寶、黃金酥炸魚蛋、炸花枝丸、宜蘭蔥餡餅、台灣香腸、炸地瓜球、台式甜不辣等等。最愛❤️:麻辣鴨血,開胃新鮮又夠味,一個人食左2份🤫。其次係皮蛋豆腐。✨自助甜品吧及飲品免費任飲✨🍧自助甜品吧提供三色芋圓、薏仁、西米、寒天、愛玉、紅豆、紫米及仙草凍,以及黑糖、糖漿及花奶供客人自行混合👍👍👍🍦 Haagen-Dazs雪糕有6款口味的Haagen-Dazs雪糕自取任食,入座時係滿滿的,到食左個幾鐘,焦糖味同草莓味🍓得番個底🥲,整左球完整的藍

✨120分鐘晚市吃到飽套餐-牛御品$319✨

點左個限定新湯底推介: 雲林黑蒜雞湯鍋🍲

套餐送雪蟹腳🍴同春陽茶事飲品🍹
我揀左老烏梅汁,酸酸甜甜,濃郁的烏梅汁。

🥢肉類🥩方面大推:
🩵澳洲M9肩胛肉,鮮嫩肉質又有牛味。
🩵美國封門柳,比較有口感同牛香。
🩵一口和牛,入口軟嫩。
其實全部牛都好新鮮,我就比較偏愛以上三種😋。

🥢海鮮大推:蝦🦐同蜆,勁甜勁新鮮。

✨自助甜品吧及飲品免費任飲✨

🍦 Haagen-Dazs雪糕
有6款口味的Haagen-Dazs雪糕自取任食,入座時係滿滿的,到食左個幾鐘,焦糖味同草莓味🍓得番個底🥲,整左球完整的藍莓味同雲呢嗱味都吾錯😋。

🍹飲品方面,雪櫃有多款自家製無糖茶飲及多款品牌飲品免費任飲,選擇都幾多。

✏️有加一服務費
✏沒有分店

📍 牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓
2023-10-24