2024-06-24 77 浏览
柔和色tone,顏色配搭和諧,連menu都設計得好靚!👉🏻烤牛肉紫菜包飯 $92共十件,勁足料又紮實!烤牛肉係主角,好入味,配料嘅蘿蔔絲、牛蒡、青瓜同玉子蛋,就算唔點任何醬都好正!👉🏻半半炸雞 $155可以揀兩款味道,我揀左甜辣炸雞同洋蔥汁炸雞!外層酥脆,肉質鮮嫩多汁,辣味同甜味交織好惹味!洋蔥汁就有滿滿嘅香氣!而且份量十足!👉🏻伯爵茶布甸牛角包窩夫 $145呢款太正,以伯爵茶為主調,先有蓬鬆酥脆嘅牛角色窩夫,暖笠笠,加上有布甸,q彈,口感似奶凍,茶香,再配濃郁伯爵茶醬,伴碟仲有煙煙韌韌嘅蕨餅!仲有就係牛奶雪糕,沈上伯爵茶粉,口感一流!Handmade Cake Set +自選飲品👉🏻仙境藍莓之夢蛋糕 $68裏裏外外都有好多新鮮藍莓,蛋糕濕潤!👉🏻櫻花棉花糖泡泡浴少女心爆滿!粉色櫻花香,泡沫輕盈,又有兩粒棉花糖,甜而不膩!👉🏻牛奶雪糕咖啡 $72牛奶雪糕creamy,加上濃醇咖啡,完美融合,醇厚順滑嘅質地同牛奶香!
柔和色tone,顏色配搭和諧,連menu都設計得好靚!

👉🏻烤牛肉紫菜包飯 $92

👉🏻半半炸雞 $155

👉🏻伯爵茶布甸牛角包窩夫 $145

Handmade Cake Set +自選飲品
👉🏻仙境藍莓之夢蛋糕 $68
裏裏外外都有好多新鮮藍莓,蛋糕濕潤!

👉🏻櫻花棉花糖泡泡浴

👉🏻牛奶雪糕咖啡 $72