今年情人节庆祝❤️❤️我哋就拣咗嚟尖沙咀呢一间马场洞烤肉专门店🥰🥰🥰💛💜❤️叫左份马场洞1++韩牛及锅物套餐❤️💜💛套餐除左有份韩牛白泡菜饭卷😋😋仲包括左韩牛🐮带子三合一烤肉拼盘😋😋 加$68升级仲有份𩽾𩾌鱼🐠伴蚬及蔬菜豆腐锅🥘🥘本来都想拣佢原本𠮶份❤️韩式锅肴杂菜盛合😍😍因为佢用鱼糕汤底🍥又有鲍鱼同埋鱼蛋😂😂但少食𩽾𩾌鱼,所以就升级试吓😘😘同2杯饮品🍹🍹💜主菜份量丰富,除咗有劲多韩牛之外😍😍都有带子同埋蘑菇🍄🍄韩牛唔使烧咁耐🤤🤤烧香咗之后超嫩滑😋油脂好丰富😝😝带子都够晒鲜甜🥰🥰蘑菇配搭住韩牛一齐食😘有中和嘅作用,成个拼盘都好夹😋😋𩽾𩾌鱼伴蚬及蔬菜豆腐锅配乌冬是用韩国进口鱼🐠🐠低脂肪😝😝胶质丰富仲劲有营养❤️❤️饮落去鲜味十足☺️☺️暖笠笠🔥🔥韩牛白泡菜寿司嚟到师傅仲即席用火枪🔥🔥帮我哋烧热啲韩牛😋😋熟度由自己选择,牛肉嫩滑🤤🤤配埋白泡菜,口感相当丰富💜💜饮品方面,我哋就拣咗韩国蜜桃奶昔🍑🍑同埋柚子梳打❣️蜜桃奶昔超级靓,仲有cream喺面🥰🥰柚子梳打用罐包装好,柚子味浓郁🥤🥤配埋烤肉就fit晒😍😍

同2杯饮品🍹🍹

💜主菜份量丰富,除咗有劲多韩牛之外😍😍都有带子同埋蘑菇🍄🍄
韩牛唔使烧咁耐🤤🤤烧香咗之后超嫩滑😋油脂好丰富😝😝

𩽾𩾌鱼伴蚬及蔬菜豆腐锅配乌冬是用韩国进口鱼🐠🐠低脂肪😝😝
胶质丰富仲劲有营养❤️❤️饮落去鲜味十足☺️☺️暖笠笠🔥🔥

韩牛白泡菜寿司嚟到师傅仲即席用火枪🔥🔥帮我哋烧热啲韩牛😋😋
熟度由自己选择,牛肉嫩滑🤤🤤配埋白泡菜,口感相当丰富💜💜

饮品方面,我哋就拣咗韩国蜜桃奶昔🍑🍑同埋柚子梳打❣️
配埋烤肉就fit晒😍😍
庆祝纪念