2023-02-01
同一間餐廳encore左兩次😎 環境寬闊,裝修擁有泰國風味👍🏼不過員工服務質素較差,book左位都要算,入到去仲有好多位😥如果不是食飯質素好食,我都應該去一次就夠🤭越式蝦米紙卷 $68每舊細細蝦肉搭配咗幾條豆芽,粉絲,香葉,青瓜絲🥒好有層次😝香草比較重味,覺得佢蓋過所部味道🫣配搭埋酸辣醬都唔錯泰式蝦炒金邊粉 $108有一層好靚嘅薄薄雞蛋網包住😌💕🥚金邊粉好煙韌,配埋鮮嫩嘅蝦,沾上花生醬和青檸汁,味道酸酸甜甜好滋味又開胃‼️泰式明爐魚 $188 推介💕可選鱸魚或者烏頭,小編就選左鱸魚🐟魚肉算多,好新鮮,唔腥,唔多細骨容易食🤤仲有超足料,有好多椰菜,菇,蔥等🥬湯汁好惹味,有泰式嘅酸酸味,連埋湯水一齊食 更上一層樓😋芒果糯米飯 $68紫米,糯米夠淋又煙靭😍芒果夠新鮮🥭連埋椰漿一齊食,唔錯👍🏻📍新泰東南亞餐廳 尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈地下1A舖及地庫
越式蝦米紙卷 $68
泰式蝦炒金邊粉 $108
泰式明爐魚 $188
芒果糯米飯 $68
紫米,糯米夠淋又煙靭😍芒果夠新鮮🥭連埋椰漿一齊食,唔錯👍🏻
📍新泰東南亞餐廳