⭕前排喺美麗華嗰邊做完嘢,四圍行果時,無意發現,地牢有間幾好食嘅餐廳🤘✨環境優美,餐廳裝潢超級有度假風😙🔻壽喜燒牛肉蛋汁燉飯 $178大大個蛋黃喺正中間,超級搶眼,旁邊圍住咗好多壽喜燒牛肉🐄超級吸睛成個飯👀壽喜燒牛肉非常嫩滑 ,每塊牛肉好重牛味,唯一不足嘅係牛肉相對比較鹹,輕手少少就會更加好,撈埋正中間嘅蛋黄汁食perfect🤘✨🔻蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178👍兩個飯嚟講我相對比較鍾意呢個👏,甲羅燒上面鋪滿咗蟹肉蟹膏🦀,份量一啲都唔孤寒,一啖飯一啖蟹肉蟹膏🦀,簡直係人生一大樂事❤️蟹肉蟹膏好鮮甜,d 飯用左risotto既做法,配合埋一齊食口感幾fresh,Fusion 菜泥講我幾欣賞💓🔻明太子雞翼·七味蛋黃醬 $78👍即叫即炸既明太子雞翼🐔,咬開入面有超級多明太子爆出泥,明太子少辣,食起上嚟好惹味🤘🔻抹茶拿鐵 $52入口超級濃抹茶味,溝埋鮮奶底,好快就chur完一杯✌️🔻雲呢拿蘋果批茶 $46呢個茶勁似以前食tea會配合埋西式茶,入口好重雲呢拿味,當中帶有淡淡既蘋果味,壼茶放耐咗會越嚟越濃味✨題外話:呢度嘅service幾有禮貌,幾欣賞,走個時會同你say88💕食完成餐晚飯你會覺得好舒服

🔻壽喜燒牛肉蛋汁燉飯 $178

🔻蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178👍

🔻明太子雞翼·七味蛋黃醬 $78👍

🔻抹茶拿鐵 $52
入口超級濃抹茶味,溝埋鮮奶底,好快就chur完一杯✌️

🔻雲呢拿蘋果批茶 $46

✨題外話:呢度嘅service幾有禮貌,幾欣賞,走個時會同你say88💕食完成餐晚飯你會覺得好舒服,有種下次仲想再泥嘅感覺👏❤️