2024-04-24 244 浏览
之前去过呢间餐厅铜锣湾分店已经觉得好钟意可以再访,今日同老公出开尖沙咀行,顺便去埋尖沙咀店食Lunch 。餐厅Lunch 除咗有Semi-Buffet menu也有 行政套餐可以拣。出面有个长型吧枱位置摆放了semi-buffet 的炸物、沙律🥗、甜品。仲会包一个是日餐汤,今日系🔸蘑菇忌廉汤🔸, 呢个汤好浓郁好香👍🏻Main course:🔶烧纽西兰10oz肉眼扒配薯条🔶来得Grill room 我一定会想食牛扒😙,因为食过几次都系咁高质, 牛扒要左5 成熟,熟度控制得恰到好处,烤过的牛扒外层香脆带点炭香味,肉质仲保持到juicy ,薯条亦炸得热辣辣好香脆。🔶牛肝菌磨菇意大利饭🔶老公好钟意呢个饭,好香浓的牛肝菌味,意大利饭质地煮得刚刚好,食落口感好好,个汁带点好轻的芝士味配合整得好好,食完唔会觉得好腻。🔹Tropical Punch 店员推介佢哋嘅Mocktails都唔错,我叫左杯来试吓,杯饮品卖相好靓,浓浓的果汁香。🔹Hot Lemon Tea呢度位置方便,环境好好,食物高质,服务员态度细心有礼,好值得推介。

Main course:
🔶烧纽西兰10oz肉眼扒配薯条🔶