2021-04-23
📍尖沙咀魔鬼奶昔‼️ · 濃濃花生醬誘惑🥜-- Devil Shake😈🍼·=======================前排經過尖沙咀加拿分道見到新開咗一間主打奶昔嘅小店🤤奶昔款式多樣,細睇之下仲發現竟然有小編至愛嘅花生醬🥰一於就買咗杯試下!🤤------------------------------⭐️花生醬奶昔 $45飲落texture好rich!!!花生味道香濃,奶香十足,甜度亦唔會太高🙈花生醬仲係用上澳洲天然無添加花生醬,無添加鹽糖,飲完都唔會覺得膩濟👍加埋面頭嘅一大pat忌廉令口感更為順滑,仲更加邪惡🤣😈一杯價錢唔算特別平但味道唔錯值得一試❣️有機會再嚟試下其他味🙈------------------------------賣相:7.3/10味道:7.8/10性價比:6.9/10回頭度:6.5/10------------------------------店舖資料名稱:Devil Shake地址:尖沙咀加拿分道4-6號集友大廈B座地下6D號舖前往方法:尖沙咀站D出口
=======================
⭐️花生醬奶昔 $45