招聘中
$15,000
月薪
本身谂住试啲新嘢,但系我个「大胖」话想试吓小胖🤪,所以都系忍唔住再去帮衬喇🤣!餐厅地方好阔落,坐得舒服😌~主要系自助形式,唔会有咩服务,但胜在大件夹抵食,所以一定要同大家分享😄!!✨士林盐酥大鸡腿汤面🍗 $70鸡髀个皮脆到癫咗,咬落去咔嚓的一声非常治愈❤️‍🩹!仲要超级大块,成只手掌咁大㗎🫲🏻!!汤底亦好香浓,干蒜同葱吊起咗成个汤嘅味,添加咗层次!而面嘅质地都唔错,可以挂到好多汤汁😋!大推🫵🏻!!✨麻辣鸭血肉燥宽粉🪿 $64宽粉份量好足够~我钟意佢够烟靭嘅口感😍!鸭血都唔执输,有成7至到8块,好吸到汤嘅味道☺️!我叫咗小辣,都咪话唔辣,好在肉燥可以中和返个辣味,够晒过瘾🥹!✨跟餐饮品:金萱乌龙、芙香苹果茶跟餐有埋茶令到成件事更加抵食😎,我特别推介芙香苹果茶!饮落有淡淡清香嘅苹果味,有惊喜,啱晒解腻😉!CP价:🌟🌟🌟🌟🌟Encore机会:🔥🔥🔥🔥🔥环境气氛:🧸🧸🧸🧸🔖 #小胖台湾便当 (德立大厦) (尖沙咀) @chubbybento.hk📞 38535504🔍 尖沙咀加连威老道21A-21B号德立大厦地舖及1楼#k_razyfoodie #k_razyfoodie台湾菜推介 #hkfood

✨士林盐酥大鸡腿汤面🍗 $70

✨麻辣鸭血肉燥宽粉🪿 $64

✨跟餐饮品:金萱乌龙、芙香苹果茶

CP价:🌟🌟🌟🌟🌟
Encore机会:🔥🔥🔥🔥🔥
环境气氛:🧸🧸🧸🧸

📞 38535504
🔍 尖沙咀加连威老道21A-21B号德立大厦地舖及1楼

#k_razyfoodie #k_razyfoodie台湾菜推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #美食推介 #吃货日常 #真实食评分享 #尖沙咀餐厅推介 #拍拖好去处 #相机食先 #庆祝周年纪念 #朋友畅叙 #小胖台湾便当 #士林盐酥大鸡腿汤面#麻辣鸭血肉燥宽粉 #金萱乌龙 #芙香苹果茶