2022-06-01 145 浏览
Happy Friday 男友大大話想食好野,就帶佢試下e間居酒屋,如果晚飯時間walk-in 基本冇乜可能,除非你唔怕食9:30後,今次我地都早左成個星期電話book位架~迷你火炙左口魚丼 $78佢一上枱嘅感覺就好精緻,同時飯量都好少😂差唔多等於三件壽司,的確迷你,左口魚有啲燒耐少少會更入口即溶同香口,有啲就都仲有咬口,質素係好嘅牛肉壽喜燒 $108生牛肉鋪面,因為個火唔大,所以都要忍下口煮熟先食得,本身諗住一定有烏冬,點知得菜係底🥺味道好食嘅,啲菜都吸哂壽喜燒嘅精華夠濃味,牛肉薄切要盡快一熟就拎起,否則就會hi,如果有烏冬就完美了脆炸軟殼蟹反卷 $88炸得脆卜卜,蟹子勁多鋪面,滿足👍🏻黑松露和牛炒飯 $58 (一碗)似乎男友大大最滿意係e碗飯😂😂熱辣辣岩岩炒起,勁香黑松露味,和牛粒都唔少,食到停唔到口~size係正常一碗飯多少少總結:最好食同印象深刻都應該係炒飯同入口即溶嘅左口魚,整體質素ok不過份量真心少,男友大大食唔飽🙊不過用日本料理晚上嘅角度佢已經唔貴,只係份量多返會加多啲CP值😂所以大家想過下日本癮都不妨一試~評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價

迷你火炙左口魚丼 $78

牛肉壽喜燒 $108

脆炸軟殼蟹反卷 $88
炸得脆卜卜,蟹子勁多鋪面,滿足👍🏻

黑松露和牛炒飯 $58 (一碗)

評分(5⭐️為最高):
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️

如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~