2021-06-06
#尖沙咀食好西 #日本菜 #sushilovers 超級推介❤️ 食物高質,環境舒適👍🏻🔸壽司Order左中拖羅、真鯛、八爪魚,壽司高質又新鮮,而中拖羅最為驚喜,有油香 有點入口即溶的感覺👍🏻🔸安格斯牛柳粒超級推薦,安格斯牛柳粒燒得好香,有入口即溶既口感,超級濃郁牛肉味! ! ! 🔸牛舌第二推薦❤️👍🏻 厚切牛舌,仲有香濃牛味,牛舌面超多蔥😛 🔸雞皮超香脆,脆到好似薯片咁,又熱辣辣,無得彈👍🏻🔸一口芝士呢度啲嘢全部即叫即整,一口芝士咬開裏面勁熱🙈 炸皮夠薄,芝士味濃郁,同朋友share食較好,食完有點漏😆🔸天婦羅最驚喜係茄子,咬開超級多汁,啲真係咇出嚟,茄子軟淋淋,加埋天婦羅炸皮,口感外脆內軟😍 其次,粟米、蝦、秋葵同南瓜都好岀色👍🏻🔸黑松露帶子炒飯啲飯炒得夠乾身👍🏻 粒粒分明,黑松露份量夠多,每一啖都食到黑松露嘅味道,仲夾雜住帶子,裏面仲有粟米、紅蘿蔔、蔥同雞蛋,味道不錯👍🏻🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺❣️整體評分 10/10嵐橋丼飯專門店 (尖沙咀)尖沙咀棉登徑白蘭軒道2號富峰行地下BCD號舖🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
超級推介❤️ 食物高質,環境舒適👍🏻
🔸壽司
🔸安格斯牛柳粒
🔸牛舌
第二推薦❤️👍🏻 厚切牛舌,仲有香濃牛味,牛舌面超多蔥😛
🔸雞皮
超香脆,脆到好似薯片咁,又熱辣辣,無得彈👍🏻
🔸一口芝士
🔸天婦羅
🔸黑松露帶子炒飯
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
❣️整體評分 10/10
嵐橋丼飯專門店 (尖沙咀)
尖沙咀棉登徑白蘭軒道2號富峰行地下BCD號舖
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺