2024-12-02 420 浏览
二訪牛品無限時台式火鍋,今次比起上次更加出色,絕對值得推介。餐廳環境闊落,地方乾淨企理,空間感十足,食物水準高,食物、飲品款式又多,最後仲送上哈根達斯雪糕同自助芋圓做飯後甜品,非常滿足最鍾意呢度120分鐘無限追加放題,可以慢慢食、慢慢傾,介紹俾朋友,個個都大讚。揀嘅''牛極品''套餐包括美國Prime grade肩胛肉加拿大AAA牛板腱美國牛胸腹西班牙栗飼豬梅肉 & 豬五花新西蘭羊卷肉花雕醉雞件牛脷心拖幾款肉都好正⭐️牛品麻辣鍋⭐️招牌湯底!一開始見到真係同平時食重慶鍋嘅一樣,紅卜卜成個湯都,而且都幾辣,反而煲耐咗之後麻味蓋返過辣味,就啱啱好😍⭐️肉類⭐️美國頂級肩胛肉肉質嫩滑,美國牛胸腹雪花分佈平均,兩者牛味濃又多汁。西班牙豬梅肉同五花同樣嫩滑,大滿足。花雕酒雞件,肉質嫩滑有鮮味,有酒香好香濃。新西蘭羊卷肉擺放美觀,肉質嫩口唔騷,羊味好濃。⭐️海鮮⭐️海鮮配料亦相當豐富,新鮮又好食⭐️小食⭐️小食梗係有好多台式小食選擇,梗係要試烤椒皮蛋豆腐,我嘅至愛,一大磚豆腐軟滑好入口,皮蛋配埋啲醬汁好夠味。仲有椒鹽蝦都好好食,每一隻都大大隻,炸到金黃酥脆,椒鹽好惹味,連殼食埋都OK,仲有各款小食都極唔錯,自助區

揀嘅''牛極品''套餐包括
幾款肉都好正

⭐️牛品麻辣鍋⭐️

⭐️肉類⭐️

⭐️海鮮⭐️
海鮮配料亦相當豐富,新鮮又好食

⭐️小食⭐️
小食梗係有好多台式小食選擇,梗係要試烤椒皮蛋豆腐,我嘅至愛,一大磚豆腐軟滑好入口,皮蛋配埋啲醬汁好夠味。仲有椒鹽蝦都好好食,每一隻都大大隻,炸到金黃酥脆,椒鹽好惹味,連殼食埋都OK,仲有各款小食都極唔錯,自助區各種火鍋丸類蔬菜類,全部幾新鮮,食材質素高。
飲品亦有春陽茶事,仲有哈根達斯,最鍾意嘅部分係可以自製芋圓甜品