難得同細佬一齊收工食餐飯😋 當然帶佢去食放題👍 今次我地揀左牛御品套餐~ 澳洲M9和牛任食😋 每位$359 仲送新鮮鮑魚,然後仲有得送樓下春陽茶事既手搖杯!真心抵食😍👏 下次會再黎,係暫時食過比較高質既台式火鍋放題!甜品都好正,可以自己整仙草芋圓、雪花冰、Hagendaz雪糕任食!😋·🌟澳洲M9肩胛肉- 大推呢款肉!高質的!油脂很均勻,牛味濃郁但唔會好漏~細佬一口次order左成17碟🆘 🌟美國牛小排- 呢款肉都好好食!好嫩,牛香好足!👍🌟牛唎心托- 爽口彈牙既牛舌~👅🌟蝦🦐- 我的最愛!超鮮甜既蝦!新鮮,唔會霉霉爛爛😌 食左10幾隻✌️🤍頂級美國肩胛肉- 都係prefer前面兩款肉多d😂 呢款食多碟就覺得麻麻地,有少少乾身😌🤍加拿大頂級牛板腱- 好食既,但食多幾啖覺得好膩😂🤍美國封門柳- 一開始好食,但比較厚切,油膩感比較重~🤍一口和牛- 不是很建議喔😂🤍麻辣鴨血- 好嫩的鴨血!!🌟手工蝦滑- aww超抵食既蝦滑😋 粒粒都係蝦肉!好爽口👍 本來想叫多轉😭🤍阿在伯韭菜豬肉水餃-不是很建議喔😂🤍蛋餃- 還不錯!雞蛋特別嫩滑,包著肉餡好juicy!🤍燕餃- 不是很建議喔😂🤍炸午餐肉-不是很建
難得同細佬一齊收工食餐飯😋 當然帶佢去食放題👍 今次我地揀左牛御品套餐~ 澳洲M9和牛任食😋 每位$359 仲送新鮮鮑魚,然後仲有得送樓下春陽茶事既手搖杯!真心抵食😍👏 下次會再黎,係暫時食過比較高質既台式火鍋放題甜品都好正,可以自己整仙草芋圓、雪花冰、Hagendaz雪糕任食!😋

🌟美國牛小排- 呢款肉都好好食!好嫩,牛香好足!👍
🌟牛唎心托- 爽口彈牙既牛舌~👅
🤍加拿大頂級牛板腱- 好食既,但食多幾啖覺得好膩😂
🤍美國封門柳- 一開始好食,但比較厚切,油膩感比較重~
🤍一口和牛- 不是很建議喔😂
🤍麻辣鴨血- 好嫩的鴨血!!
🤍阿在伯韭菜豬肉水餃-不是很建議喔😂
🤍蛋餃- 還不錯!雞蛋特別嫩滑,包著肉餡好juicy!
🤍燕餃- 不是很建議喔😂
🤍炸午餐肉-不是很建議喔😂

人均:$400+
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑