2023-11-15 1532 浏览
放平日同两个老人家同老婆试吓间高级嘢,在海港城路途比较远⋯⋯有一个老人家行得比较辛苦本身系有订位嘅,但入到去都有枱,印象中都系食一般点心烧楠仔炒咗几碟嘢咁,啱啱有一个老人家生日,咁最后叫左有一个甜品盘添,大家开开心心咁姐⋯⋯如果食嘢唔想太嘈,又想少啲游客嘅声音,又想食物高级好食,呢间绝对推介,餐厅可以出边坐不过当然等秋冬天啦,因为当时我10月去都仲好热,如果出去坐一定晒到变黑人、成身湿晒添建议都系秋冬天或者夜晚时间出outdoor , 因为本身佢有酒吧添,可以饮埋酒同欣赏维港景色.总括,其实菜式点心等等同平时之酒家都系大同小异⋯⋯但当然质素味道佢绝对推介👍所以我都唔多逐个介绍,但当然食物、服务同环境是高level la .