🙌🏻早返又去咗尖沙咀食韓國嘢,😚今次就揀咗食燒肉,😛我哋食飯嘅時候都留意到餐廳,大部份員工都係韓國人,🤣就連入邊嘅裝修都好又喺韓國食飯嘅感覺,🥰我哋試完亦都覺得味道非常唔錯。✨食韓國嘢當然唔少得會有餐前小菜,😋我哋今次就有茄子、蘿蔔、油麥菜同埋泡菜。😚四款嘅味道都非常唔錯,🍆茄子同埋油麥菜係我哋嘅最愛。💕.🐷牛肉拼盤set A 👅9/10 $530🐮拼盤入面一共有四款唔同部位嘅牛肉,✨包括牛肉眼、牛肋骨肉、肩胛肉同埋板腱肉。🥰除咗牛肉眼之外,🍖其他牛肉全部都有四至五塊,🥩至於牛肉眼就係好似牛扒咁樣一大塊咁樣俾我哋燒。🐮食完咁多款牛肉,我哋覺得每一款都幾出色下。🤣全部都好重牛肉味,😋牛肉本身冇經過調味,大家可以點鹽又或者大醬一齊食。🥬餐廳仲有提供埋生菜俾我哋包住一齊食架。拼盤本身仲有包埋一份大醬湯,🍲湯入面有蜆肉同埋豆腐,🙌🏻味道非常濃郁,🍚湯同埋牛肉都超級適合攞嚟撈飯一齊食。✨小編我哋兩個人去食就叫咗一份拼盤其實都非常之夠,🤣食完簡直就係大滿足。

🐷牛肉拼盤set A 👅9/10 $530