2023-05-15
今次同辣姊妹終於唔再係食台式打邊爐啦🤣我哋去咗尖沙咀一間充滿日本居酒屋風格嘅地方食飯🏮一入到餐廳掛滿好多日式燈籠,牆上亦貼滿唔同嘅清酒招紙,好有特色。嚟到點可以唔飲酒?我叫咗一杯打咭度滿分嘅檸檬威士忌梳打,超級大杯!!!仲有以超過20片檸檬嘅檸檬山配襯🍋大家見到都嘩一聲🤣札幌蟹味味噌湯鍋一定要試 🦀 超濃郁嘅蟹味湯底基本上你擺乜嘢落去煮都好好食!!! 我哋仲特別叫一碟日本A4和牛,油脂雪花❄️分佈超靚😍簡單淥一淥就食得,係入口即溶嘅幸福滋味🥰石板燒澳洲M6和牛 🥩 呢個會有專人埋枱燒,高享受😆每片牛肉厚度十足,燒到七分熟剛剛好,好有牛肉味,只需要加特製燒汁或鹽已經好好食炙燒和牛粒炒飯 🍚 炒飯粒粒分明而且夠乾身,和牛粒一啲都唔馬虎,一夾上手已經聞到有油脂嘅香味。想尋回日本居酒屋感覺嘅朋友,約朋友嚟一定唔會令你失望
札幌蟹味味噌湯鍋一定要試 🦀
石板燒澳洲M6和牛 🥩
炙燒和牛粒炒飯 🍚
想尋回日本居酒屋感覺嘅朋友,約朋友嚟一定唔會令你失望