2021-11-19
🇮🇳尖沙咀隱世正宗印度菜▫️呢間位於尖沙咀嘅隱世樓上印度餐廳,雖然地方真係有啲難搵😂不過入到去環境都好光猛,又好乾淨企理,兩個女仔去都得~唔使話一定去到重慶大廈到食🍛店員係正宗當地人,不過佢哋都識講少少廣東話,唔會驚溝通唔到。▫️牛油濃汁羊肉($128)食落去有花生粒粒🤔羊肉份量都幾多,有起碼有8舊左右,入口夠軟淋,食落去係微辣,係甜咖哩嘅味道~啱晒我口味▫️蘑菇炒飯($68)蘑菇粒粒配上薑黃飯,冇咩特別~▫️羊肉咖喱角($68)好多羊肉碎釀製喺裏面,質感偏乾身,會想食食吓點吓啲咖喱汁食,點咖喱汁都不錯~▫️店員都係當地人,店員服務態度良好,間唔中就會問我哋嘅所有菜式味道好唔好食,好親切~🤣▫️Hello India Restaurant & Bar (尖沙咀)地址:尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈1樓A及E號舖▫️#Goeat尖沙咀#HelloindiaRestaurantandBar#尖沙嘴印度菜#印度菜#naan#curryholic#currychicken#naanholic
▫️
牛油濃汁羊肉($128)
▫️
蘑菇炒飯($68)
蘑菇粒粒配上薑黃飯,冇咩特別~
▫️
羊肉咖喱角($68)
地址:尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈1樓A及E號舖