2021-02-23
【尖沙咀 ⋄豬仔主題高質西餐】 🍽 The Blind Pig📍尖沙咀諾士佛臺1號地舖 (西灣河有分店)唔少人應該同小編一樣 以為去諾士佛臺都係飲酒但原來有間酒吧餐廳嘅食物又大份又好食😋佢係諾士佛臺一行入去嘅第一間bar小店用左鮮明嘅藍色設計 十分搶眼💙餐廳裝潢佈置加入豬仔元素 型格之中帶啲可愛🐷最有驚喜嘅係牛油果香芒大蝦沙律🥗大蝦夠新鮮又彈牙 加埋牛油果同芒果好fresh好開胃小食嘅Buffalo Wings炸到外脆內juicy 好正👍🏻主菜揀左楓糖黑啤醬燒豬肋骨都好好食個sauce調味得岩岩好 仲配薯條勁大份🍟最後食埋個心太軟配提子冧酒雪糕 勁滿足🤤想飲返杯可以試下佢地嘅signature cocktails🍸叫左杯Catch Me If You Can 個presentation好得意🐟⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞☞ Frank’s Redhot Buffalo Wings (6pcs) $118☞ Grilled Prawn & Avocado Salad $158☞ Maple Guinness B
🍽 The Blind Pig
📍尖沙咀諾士佛臺1號地舖 (西灣河有分店)
唔少人應該同小編一樣 以為去諾士佛臺都係飲酒
但原來有間酒吧餐廳嘅食物又大份又好食😋
佢係諾士佛臺一行入去嘅第一間bar
小店用左鮮明嘅藍色設計 十分搶眼💙
餐廳裝潢佈置加入豬仔元素 型格之中帶啲可愛🐷
最有驚喜嘅係牛油果香芒大蝦沙律🥗
❝我地食咗咩? ت ❞
☞ Maple Guinness Baby Back Ribs $258
☞ Death by Chocolate $88
☞ Signature Cocktails $88/1
⋄ Buck Stops Here
⋄ Catch Me If You Can
⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄
👅味道:⭐⭐️⭐⭐💫
👩🏻🍳服務:⭐️⭐️⭐⭐