2023-06-26
之前已經見好多人有介紹已經好想試 但嗰次冇book位食唔到🥹今次終於有機會可以試下係咪真係咁正🫣🐽日本黑樺牛火鍋放題🍲 $438好鍾意呢啲放題淨係得一個價錢揀🤭啱曬我呢啲選擇困難症既人🤣我地今次揀左北海道豆乳玫瑰芝士鍋🧀好啱打卡之餘湯底都好濃郁🤤煮滾左之後好香芝士味 但又唔會好漏 好正😋都幾推薦大家嗌呢個湯底試 比較特別🌹之後就會上前菜 燉湯同黑樺牛精選層架🤍特別要介紹個冬瓜豆腐燉海鮮湯🥹超足料 成碗湯好鮮甜 飲得出係真材實料😚超讚👍🏻麻辣拼盤入面既魚皮特別出色✨好爽同彈牙 食落麻麻辣辣既感覺 好開胃😋🐽日本直送牡蠣及北海道大元貝🦪 +$108而家二人同行係入座既時候就會送牡蠣海鮮拼盤🤤本身會有牡蠣🦪大海蝦🦐同大元貝 但店員話最近大元貝大缺貨🥹所以會以牡蠣代替 好可惜仲想試埋佢地既大元貝🥲但呢個拼盤都幾正 配上自製清酒🍶放上爐上面蒸 勁香蠔味😋店員仲會親自幫你開埋蠔殻 超方便就咁食就得🫣啲蠔好肥美好飽滿🤤入口好juicy 蠔味好重‼️好有鮮味而且酒味都好夾🥰唔夠喉既每位加多108蚊就可以任食🦪🦪我地最後都食左好多隻 勁滿足🤤牡蠣係必試‼️🐽各款A5熊本黑樺和牛🐮我地專嗌左唔同部位既A5和牛
🐽日本黑樺牛火鍋放題🍲 $438
🐽日本直送牡蠣及北海道大元貝🦪 +$108
🐽各款A5熊本黑樺和牛🐮
我地專嗌左唔同部位既A5和牛🤤全部都好高質 有幾款都好推薦大家一定要嗌黎試下🤭
🐮A5熊本黑樺和牛玉子後腰肉
朋友超愛呢個玉子後腰肉🤍✨沾上蛋汁再淥6秒左右就食得 入口好嫩好滑🥹而且一碟都有好多塊 食極都有咁🤤
🐮A5熊本黑樺和牛特上霜降小排
啲牛真係好高質🫣啲油花好靚 分佈得好平均😚入口即溶🥹好好食 不過食得多就有少少漏🙈
🐮A5熊本黑樺和牛牛前胸
有咬口但一啲都唔韌 而且仲好重牛味😋
除左和牛之外 仲有好多配料可以無限添加🫣仲有我最鍾意食既流心芝士獅子狗 真係勁滿足食到好飽🤣🤣