2023-02-15
呢間bar有提供各款酒類同少少日式串燒~ 環境有feel,仲有桌球、Beer Pong同大電視可以睇波⚽️ Happy Hour時段更抵飲👍✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結❀食物:日式串燒ok,價錢唔算貴🤔 Cocktails幾靚,打卡able👍 ❀服務:正常❀環境:中間有霓虹燈打卡位✨❀價錢:2人埋單 $336✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇.🎈Cocktails 大路嘅Cocktails 都有,今次就叫咗兩款特別啲嘅🍹👉 Echo Pie ($108)蘋果同玉桂係主要材料,味道相對My Favourite 濃啲~ 我同朋友比較重口味,都中意呢杯多啲。上面嘅泡泡仲有好似咖啡咁嘅心心拉花😹👉 My favourite ($108)比較突出嘅係菠蘿味,整體味道比較Fresh 同清淡少少🤏 顏色係天藍加淺黃,超靚呀✨.🎈歡樂時光串燒只有係Happy Hour時段(16:00 - 21:00)有供應~ 可以叫串燒組合或單點,組合有飲品送🤔!叫完先睇到所以我哋散叫咗,每串都只係$10-$25😹.👉 日本厚油揚 ($20)
✒懶人先睇總結
❀服務:正常
❀環境:中間有霓虹燈打卡位✨
❀價錢:2人埋單 $336
✒有興趣再詳細睇
🎈Cocktails
大路嘅Cocktails 都有,今次就叫咗兩款特別啲嘅🍹
👉 Echo Pie ($108)
👉 My favourite ($108)
🎈歡樂時光串燒
👉 日本厚油揚 ($20) 推薦👍👍 烤到脆卜卜
👉 日本燒丸子 ($15) 幾得意🤔 中意食甜野嘅可以試吓
👉 車厘茄 ($10)
👉 日本黑豚腩肉 ($25)
👉 墨魚香腸 ($25)
👉 南部雞脾肉 ($25)
✒其他小資訊
👉訂位:Openrice booking
👉優惠:8點前Openrice book有7折!