朋友叫我试下尖沙咀嘅一间胡炉餐厅,真系一试钟情!首先,胡椒猪肚花胶鸡锅嘅汤头劲正😋!浸进去的鸡件吸满咗胡椒嘅鲜味,令人一饮再饮。而家讲返胡炉牛拼盆,𠮶些牛肉,呀!真系嫩滑得嚟又多汁,令人食指大动。尤其系牛舌芯,咬落去弹牙得嚟,牛味又重,真系无得输!至于饺子拼盘,个黑松露饺🥟简直系惊喜满满,啖啖滋味,每个饺子嘅馅都超满足。云吞皮又薄又滑,实在赞到无得再赞!再讲吓黄金炸鱼皮,啖啖脆口咸蛋黄,点可以唔爱呢?喺啲鱼皮炸得啱啱好,不腻口,食得我停唔到啊!啲蔬菜拼盘亦都表现优秀,爽口又清新,喺胡炉之中提供咗个清新气息。总之,啲食物质素同服务态度都一流,呢家胡炉绝对系值得再嚟几转嘅好地方💖!咁香口嘅味道,咁温暖嘅服务,下次一定要再嚟!