Red dragon fruit with almond foam oolong tea 🫖 (L) 火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶 🧋$48新鮮嘅火龍果配合海鹽完美配搭有清新嘅海洋口感🌊,天然嘅杏仁奶蓋令人有耳目一新嘅感覺🤤,總括嚟講成個組合好飲又夾Red dragon fruit ice-cream 🍦 (R) 紅肉火龍果雪糕 $38呢個紅肉火龍果雪糕好特別,仲有超級多粒粒嘅火龍果籽勁有咬口🙌🏻,因為雪糕係比vegetarian 所以完全冇牛奶🥛成份,雪糕嘅口感有少少似sorbet 幾正㗎Dried tofu mixed yan Inaniwa noodles 百頁豆腐淮山伴稻庭烏冬 🍜 $58呢款健康素食凍烏冬好正啊😍,來自日本嘅庭烏冬口感煙銀爽滑,冇添加額外嘅糖分同埋油份,配埋和風沙律醬同埋芝麻醬,再加上簡單嘅豆腐、冬菇🍄同埋新鮮沙律菜🥦,都真係唔錯㗎Impossible beef bolongese penne 🥩 植物肉醬長通粉 $56啲肉醬好似真係牛肉咁模仿得好唔錯👍🏻,熱辣辣嘅長通粉好啱冰凍嘅冬天食,通粉嘅口感又夠煙銀,而成碟嘢食都超級健康🥰,絕對係性價比高嘅light f
火龍果海鹽杏仁奶蓋烏龍茶 🧋$48

紅肉火龍果雪糕 $38

百頁豆腐淮山伴稻庭烏冬 🍜 $58

植物肉醬長通粉 $56
啲肉醬好似真係牛肉咁模仿得好唔錯👍🏻,熱辣辣嘅長通粉好啱冰凍嘅冬天食,通粉嘅口感又夠煙銀,而成碟嘢食都超級健康🥰,絕對係性價比高嘅light food