2022-12-24
尖沙咀精緻樓上西班牙菜酒吧 今日放工 同朋友出尖沙咀 感受吓聖誕氣氛 搭地鐵已經超多人 因為疫情😷太耐 大家都好希望佢感受一下熱鬧氣氛😎😎 之前朋友介紹咗尖沙咀呢間樓上西班牙菜 已經好想試啦 呢間酒吧超大間 裝修得好有格調 坐得非常舒服 唔會感覺有人逼你快啲走 就算多啲朋友喺度開party都足夠活動空間 非常正👍😄 BB魷魚 墨魚 大蜆墨汁燴飯 $298燴飯用平底鑊仔上 可以保持溫度 飯都有咬口 每粒飯都被墨汁包住 啲海鮮都非常新鮮鮮甜👍😋 蟹肉奄列$98細細份的的式式 好鬆軟 好食😉 燉煮西班牙田螺$148原粒田螺以紅椒及腸仔做配菜 有少少汁 個汁都好出色🥰 炸魷配青檸$88熱辣辣炸起 香脆可口👍😄 整體來講,餐廳非常有情調 地方寬敞舒適 食材新鮮好味😋 睇得出有用心製作 推介🥳 🎈LAVA (尖沙咀)尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓
BB魷魚 墨魚 大蜆墨汁燴飯 $298
蟹肉奄列$98
細細份的的式式 好鬆軟 好食😉
燉煮西班牙田螺$148
原粒田螺以紅椒及腸仔做配菜 有少少汁 個汁都好出色🥰
炸魷配青檸$88
熱辣辣炸起 香脆可口👍😄
🎈LAVA (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓