2020-02-19 471 浏览
其实立食寿司系香港都出现左一排,愈黎愈多选择,不过一直都无试过🤭立鮨都算出名,系旺角尖沙咀铜锣湾都有分店,地点都几方便🚇平时夜晚行过次次都有人龙,午餐咁啱无人排队,睇过menu又唔算太贵,所以就入去试试佢🙌🏻企系度食寿司都几搞笑,一路食都觉得差咁啲野未做咁,系咪因为未坐低🪑😂**********<特选三文鱼盛合> $58每一set会有一件三文鱼寿司、一件三文鱼腩寿司、一件火炙三文鱼寿司、一件辣三文鱼军舰同埋六件三文鱼小卷🐟Lunch set仲会包埋沙律同味噌汤🍴师傅收到order系即叫即做,三文鱼腩寿司最正,食落好有满足感,会想encore🤤另外个辣三文鱼军舰都几特别,辣辣地唔会太腻😈不过三文鱼小卷相对上就麻麻地,卷得实左少少🙈本身以为唔够饱,但食完都觉得饱肚,男仔食就要叫多几件😂

**********
<特选三文鱼盛合> $58