最近去左一间尖沙咀高质手工美式汉堡包店. 餐厅由两位外籍人士主理,一入去想买嘢店主就好热情介绍食物. 餐厅喺闹市比较隐蔽嘅角落静静地几舒服,小店以简约风格装修,只有10个座位,开放式厨房可以睇到厨师预备食物更有亲切感,亦令到成间餐厅充满各式各样香味,未开始食闻到啦已经流晒口水😋😋呢度主打靓牛肉汉堡(❣️标明USDA Prime优质安格斯牛❣️)餐厅仲有提供和牛、虾、鸡同素食,仲有几款常见小食. 饮品有Soft drinks 啤酒同埋奶昔等. 好可惜今次想试嘅日本和牛汉堡已经全数沽清,要试唯有下次请早.⭐️黑松露蘑菇安格斯牛汉堡🍄🐮🍔个包非常足料劲厚身. 上菜已经闻到香气扑鼻,炒香左嘅松露香、浓郁肉香仲有用牛油烘过嘅面包香味. 咬落有多重滋味,有溶咗嘅芝士澎湃满泻(我哋仲加左extra 芝士),牛肉优质够厚够Juicy, 蘑菇都劲多汁,新鲜蕃茄生菜好清新,仲有酸瓜同洋葱好开胃,口感好丰富. 个包真系超多汁,舖头好细心提供手套,咁就唔会食得好狼狈. ⭐️瑞士芝士安格斯牛汉堡🇨🇭🧀🍔奶香味比较重. 虽然香浓但又唔会抢咗牛肉嘅香味,食落反而令牛嘅质地更加嫩. 好夹!⭐️黑松露薯条🍟估唔到黑松露嘅份量劲多

⭐️黑松露蘑菇安格斯牛汉堡🍄🐮🍔

⭐️瑞士芝士安格斯牛汉堡🇨🇭🧀🍔

⭐️黑松露薯条🍟
估唔到黑松露嘅份量劲多,咁$65就好抵食!老板话啲黑松露粒系意大利进口唔系用酱料㗎好有诚意. 薯条即炸金黄酥脆唔油腻,每一条薯条都可以沾上松露酱,好幸福啊!

食美式手工汉堡点少得奶昔啊.呢杯🍌🥤香蕉奶昔感觉几健康唔算甜饮落好滑,不过同平时有啲唔同就系香蕉味重过奶味同埋唔会杰挞挞. 两个人share就啱啱好啦.另外食薯条叫返个coke zero感觉冇咁邪恶啊😆整体价钱合理唔算特别平,但食物足料优质用餐体验良好,都值得支持呢啲诚意小店💪🏻

• 黑松露薯条
  • 瑞士芝士安格斯牛汉堡