今次同朋友搵左尖沙咀一個好地方吹水食串燒係諾士佛台既樓上酒吧~入面去環境好靚🤩一邊係粉紅色sofa比較girly同樓下酒吧坐滿室外又窄又黑既環境有啲對比~黎到既招牌neon light好搶眼好有氣氛⚽️📺同朋友黎吹水鍾意樓上多啲!吹水都chill啲 黎到既時候未到happy hour 可以揀下位坐酒吧都有比較寬敞 就算女仔少去酒吧黎呢間飲下野都好chill有人篤下波同有beer pong玩都有大量直接波台電視🥳呢排做緊女子世界盃比賽~遲啲英超開鑼都好岩黎坐野睇波~🍢🍢有啲驚喜既係佢既野食都好唔錯!!想食下小食既 呢到有唔同串燒套餐大約$110-$160有五串但送一杯野飲有紅白酒、啤酒、mocktail都得 想飲野又食下串燒好抵食😊串燒唔想要拼盤都可以自己散叫一串一串咁上~🔹佢既串燒套餐當中日本厚油揚、墨魚香腸、雞軟骨同雞皮特別出色🤭🤭🔸幾impressed酒吧既串燒係脆脆地同熱辣辣上枱厚油揚脆得黎仲好香豆腐味、唔係得燒焦味同硬身🔹雞軟骨係脆口無油膩感仲爽爽地,真係好唔錯,出面有啲明顯好淋好硬🔸墨魚魚腸同雞皮都好香口,係好出色既佐酒小食🔹我地仲叫左款主食黑松露野菌薯仔粉好香濃但唔會食滯既忌
今次同朋友搵左尖沙咀一個好地方吹水食串燒
係諾士佛台既樓上酒吧~
入面去環境好靚🤩
一邊係粉紅色sofa比較girly
同樓下酒吧坐滿室外又窄又黑既環境有啲對比~
黎到既招牌neon light好搶眼好有氣氛

⚽️📺同朋友黎吹水鍾意樓上多啲!
吹水都chill啲
黎到既時候未到happy hour 可以揀下位坐
有人篤下波同有beer pong玩
都有大量直接波台電視🥳
呢排做緊女子世界盃比賽~遲啲英超開鑼都好岩黎坐野睇波~

🍢🍢有啲驚喜既係佢既野食都好唔錯!!
想食下小食既 呢到有唔同串燒套餐
大約$110-$160有五串但送一杯野飲
有紅白酒、啤酒、mocktail都得
想飲野又食下串燒好抵食😊
串燒唔想要拼盤都可以自己散叫一串一串咁上~
🔸幾impressed酒吧既串燒係脆脆地同熱辣辣上枱
厚油揚脆得黎仲好香豆腐味、唔係得燒焦味同硬身
🔸墨魚魚腸同雞皮都好香口,係好出色既佐酒小食
🔹我地仲叫左款主食黑松露野菌薯仔粉
好香濃但唔會食滯既忌廉汁撈左好特別既薯仔粉
唔乾身但粒粒都煙韌
價錢係$78碟~🤓

想飲酒既可以直接黎呢到要試埋野食,唔使轉場又有game玩,值得一試

▪️好開心可以吹下水又chill咁飲下野
我揀左杯mocktail tropical island無酒精之餘又有幾款生果溝埋~好好飲~女仔一定鍾意~大推😋
▫️想啤啤佢都有生啤/corona/gin/cocktail
下次放假飲野都會再黎👍
未去過飲野又唔想去樓下太嘈既酒吧都可以考慮呢間 環境大啲舒服啲價錢又唔貴😌😌

📍 咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓