里木位於尖沙咀,外觀乾淨,好高級feel,食得開心,食得安心!一間完美嘅壽司鐵板燒餐廳,適合朋友聚會,更適合享受美食。♦️ Omakase Spring Menu($1780/人)♦️  首先嚟個Omakase Spring Menu,每一道食物都係藝術品,一試難忘,絕對值得花這個價錢👍。♦️ 華蓮小長井牡蠣 ♦️牡蠣新鮮肥美,吃落去就似飲一口海水,感受到海洋滋味😝😝😝。再配上日本河䐁蔥,牡蠣將清新嘅海味帶出更多層次,簡直好好食!我現在想盡快再品嚐一次!👏🏼👏🏼♦️ 甘鯛立鱗燒配自家製忌廉洋蔥醬 ♦️緊扒著嗱嚟個招牌菜--甘鯛立鱗燒。甘鯛立鱗燒嫩滑鮮美,配上自家製忌廉洋蔥醬,真係非常驚喜!味道豐富,口感順滑,一試難忘😊。♦️ 北海道松葉蟹配土佐醋果凍 ♦️北海道松葉蟹配土佐醋果凍,新鮮又甜美。咬落去有海洋嘅味道,鮮甜又帶點脆口,配上土佐醋果凍,好似食咗一口清新嘅沙律一樣,絕對吸引住你馬上再食多一份!😤♦️池魚壽司♦️一嚿池魚壽司吃落口感熱辣辣,味道醇厚,唔會死鹹,肉汁滿滿,魚嫩軟又彈,而家諗返起都好想再食過!🙋🏼‍♀️♦️大拖羅壽司♦️大拖羅壽司。壽司食落口既滑又嫩,真係一絕。當你咬落去果時,你會驚訝於佢嘅香美

♦️ 華蓮小長井牡蠣 ♦️
♦️ 甘鯛立鱗燒配自家製忌廉洋蔥醬 ♦️
♦️ 北海道松葉蟹配土佐醋果凍 ♦️
♦️池魚壽司♦️
♦️大拖羅壽司♦️
大拖羅壽司壽司食落口既滑又嫩,真係一絕。當你咬落去果時,你會驚訝於佢嘅香美,由內至外流出嘅味道令人回味無窮🥢。絕對係食出日本風味嘅極品壽司