入座起計 落單時間有七十五分鐘座位下面有得揭起畀你放個人物品👜生菜、泡菜、生蒜、 醬料 都係出面自助區有得拎🤫泡菜有幾款( 傳統大白菜🥬/ 酸青瓜蘿蔔🥕🥒/ 酸黃蘿蔔) 📌蟹籽紫菜飯團 $50珍珠米 韓式紫菜 沙律醬 蟹籽一上到枱見到好大碗 同埋有好多沙律醬蟹籽🤤我鐘意沙律醬啲飯係暖既 為左令啲紫菜keep住脆 我地將飯同醬mix埋左先 最後放紫菜係面頭😁飯對我黎講有少少硬 粒粒分明 沙律醬同蟹子味好香 無乜咸味 可能等你餸燒肉一齊食😊 一碗50蚊應該夠4位share 大概整到8-10粒飯團仔 📌牛肋骨肉 $150切成一片片 厚薄適中 油花分佈十分靚牛油味濃得好誇張 一燒就聞到一陣和牛嘅味 加香料味 同平時食好高油脂嘅牛扒好似但係燒嘅時候唔好燒咁耐 因為薄 好容易就會過熟🤔 📌牛護心肉 $160好味🤤🤤護心肉近橫隔膜肉味濃 有咬口 而且軟腍可以見到每舊都帶筋同脂肪燒完好juicy 我地一致覺得呢隻最好食而且呢個價錢唔貴📌豬腩肉JEJU Pork Beliy $180好味🤤🤤有三件 每件燒完可剪成4-5舊位置經挑選 肥舊分層靚唔好燒得太乾 配泡菜生菜一齊食👍見到嗰度有個雪櫃, 每人可以拎
入座起計 落單時間有七十五分鐘
座位下面有得揭起畀你放個人物品👜
生菜、泡菜、生蒜、 醬料 都係出面自助區有得拎🤫
泡菜有幾款( 傳統大白菜🥬/ 酸青瓜蘿蔔🥕🥒/ 酸黃蘿蔔)

📌蟹籽紫菜飯團 $50

好味🤤🤤
有三件 每件燒完可剪成4-5舊
位置經挑選 肥舊分層靚
唔好燒得太乾 配泡菜生菜一齊食👍

見到嗰度有個雪櫃, 每人可以拎一條雪條👌
不過我哋食得太飽就冇拎到😵‍💫

見到附近成條都係韓國街, 真係好似去咗旅行嘅感覺😭 如果叫酒應該仲有氣氛😂😂