今日去開尖沙咀行街,去左厚福街掃完街之後行左去寶勒巷見到呢間新開嘅沐白小農。門口好光猛,仲有幾個staff好精神咁歡迎啲客人。入面仲好大,有幾個bar檯俾人坐下傾計,仲有啲打卡位,裝修都好唔錯。bar檯仲有充電位置,有晒唔不嘅插頭,適合唔同機種嘅顧客飲下野同時又可以充充電。我同男朋友睇完左個menu就揀左佢兩個招牌,大甲芋頭鮮奶同黑糖波霸鮮奶。另外有個朋友就揀左柳橙綠茶。整好之後啲staff都提大家打完卡之後要搖均先好飲,唔係會無咁正。個芋頭鮮奶啲料都佔左有半杯,仲食到啲芋頭粒粒,好抵飲。黑糖果啲珍珠好有咬口,配埋鮮奶真係一絕。最後朋友杯綠茶就好大杯,食到有果粒肉,有淡淡綠茶香,飲落好舒服。下次再嚟要試下其他野先!

2019-04-21