2022-09-23
✔️牡蠣和牛 $198講唔停覺得呢個好有驚喜‼️ 和牛好嫩 牛肉味道重 本身以為係和牛下面係壽司飯 點知原來底下係配蠔😍 而且鮮味十足 冇諗過呢個配搭咁夾🥰✔️左口魚裙邊壽司 $148✔️赤貝壽司 $148✔️三文魚籽壽司 $148三款壽司裏面最鍾意係三文魚子嗰款🐟 醬油味唔會蓋過咗佢本身有嘅鮮甜味~ 左口魚裙邊都幾唔錯超重油脂呢😆✔️龍蝦鍋 $698件龍蝦肉真係無敵大隻 真係啖啖都係肉🦞肉質爽彈 湯底比較清淡所以可以食得返原材料嘅鮮味 😍✔️鮑魚刺身 $158師傅切得厚薄適中 所以唔會太硬😚 又帶微微爽脆嘅口感幾唔錯😋✔️唐揚池魚仔 $88✔️唐揚甜蝦 $88炸到脆卜卜 好香口啱唒送燒酒🍸🍺✔️朴葉和牛 $298和牛粒肉質軟淋 調味就主要用咗燒汁 由於醬汁比較濃味 肉味唔算好突出🙈✔️牛油果軟殼蟹沙律 $168軟殼蟹大小都唔細 新鮮炸起 仲要有好多膏🦀 下面嘅沙律菜可以幫手解膩🥗整體來講 講唔停最推薦係牡蠣和牛同龍蝦鍋👍🏻 雖然餐廳定價有少少貴💸 但係居酒屋來講環境都算闊落 啱晒朋友嚟聚會👯♀️
✔️左口魚裙邊壽司 $148
✔️赤貝壽司 $148