其實Bookmark左呢間cafe好耐,今日終於有時間黎試吓!呢度裝修就幾靚,但真係好嘈😂————————❦ 忌廉汁帶子貓耳朵粉 $78汁都ok但d粉太淋,我expect會有d煙韌既口感但完全冇😟 帶子都係得2-3粒仔評分:🌕🌕🌕🌑🌑-❦ 香煎雞扒菠蘿蘋果沙律 $78個雞扒煎得幾香脆,雞肉都嫩滑👍🏻側邊有d芥末醬,如果d沙律hi到d醬味道就少少奇怪😂評分:🌕🌕🌕🌗🌑-❦ 荷蘭素雞野菌意大利飯 $88個意大利飯味道幾好食,特別係個素雞真係整得好似雞🤣但飯略嫌淋左少少。評分:🌕🌕🌕🌗🌑-❦ 鮮茄醬煙鴨胸意大利麵 $68意粉都係好淋,但味道ok,番茄味濃郁。評分:🌕🌕🌕🌘🌑-❦ 熱朱古力 (跟餐) +$15拉花好靚,但味道似濃郁少少既m記朱古力😂評分:🌕🌕🌕🌗🌑-其實我見啲甜品好似幾好食,特別係個窩夫,下次有機會會嚟食。但係唔知係咪因為餐廳比較細,同埋太多人,真係好嘈😅
————————
❦ 忌廉汁帶子貓耳朵粉 $78
評分:🌕🌕🌕🌑🌑
忌廉汁帶子貓耳朵粉

❦ 香煎雞扒菠蘿蘋果沙律 $78
❦ 荷蘭素雞野菌意大利飯 $88
荷蘭素雞野菌意大利飯

❦ 鮮茄醬煙鴨胸意大利麵 $68
意粉都係好淋,但味道ok,番茄味濃郁。
評分:🌕🌕🌕🌘🌑
鮮茄醬煙鴨胸意大利麵

❦ 熱朱古力 (跟餐) +$15
拉花好靚,但味道似濃郁少少既m記朱古力😂
荷蘭素雞野菌意大利飯