📍牛品台式火鍋 (尖沙咀)尖沙咀樂道32-34號1樓#eat5ting_尖沙咀 #eat5ting_火鍋台式火鍋店放題越黎越多 證明好受香港人歡迎 但對於细食嘅女仔黎講感覺好似唔係好抵! 近排朋友推介左呢間係尖沙咀嘅火鍋店 佢地嘅午市定量套餐真係幾超值👍🏻 60分鐘午市定量套餐 (西班牙粟飼豬梅肉+美國頂級肩胛肉)$148笑唔停同朋友揀左元氣養生鍋😍 午餐唔想咁heavy所以揀左比較清淡嘅湯底 但意外地都幾香幾鮮甜🤤豬肉同肩胛肉都好大塊 而且份量都唔少👍🏻而外面半自助放題都有好多選擇 各款蔬菜、丸都好齊 仲有d台式配菜 例如蒜泥青瓜、鹵水豆腐等等 非常開胃😋而最特別係呢度有埋芋丸甜品💜涼粉、寒天等各款台式飲品配料任揀 仲可以自己加鮮奶、花奶、糖水😍真係非常滿足🥰整體而言 野食選擇多 環境乾淨企理 價錢都好抵 啱曬大家午餐聚會打邊爐👫🏻好味指數👅:8/10性價比💸:8/10打卡呃like指數📸:6/10 罪惡感🐷:7/10回頭率👀:8/10#午市推介 #火鍋 #便當 #牛品 #正宗台式火鍋 #尖沙咀 #新餐廳 #奶茶鍋 #麻辣鍋 #暖笠笠 #打邊爐 #牛咁品 #台式料理 #和牛 #hkf
📍牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓
#eat5ting_尖沙咀 #eat5ting_火鍋

台式火鍋放題越黎越多 證明好受香港人歡迎 但對於细食嘅女仔黎講感覺好似唔係好抵! 近排朋友推介左呢間係尖沙咀嘅火鍋店 佢地嘅午市定量套餐真係幾超值👍🏻

好味指數👅:8/10
性價比💸:8/10
打卡呃like指數📸:6/10
罪惡感🐷:7/10
回頭率👀:8/10

#午市推介 #火鍋 #便當 #牛品 #正宗台式火鍋 #尖沙咀 #新餐廳 #奶茶鍋 #麻辣鍋 #暖笠笠 #打邊爐 #牛咁品 #台式料理 #和牛 #hkfoodie #香港餐廳推介 #吃到飽 #午市套餐